Slik fikser du Sony SRS XG300 Bluetooth som ikke kobles til (2024)

Slik fikser du Sony SRS XG300 Bluetooth som ikke kobles til (1)

Opplever du problemer med Bluetooth-tilkobling med din Sony SRS XG300-høyttaler? Det er forskjellige faktorer som kan forårsake dette problemet, for eksempel programvarefeil, lavt batterinivå, enheten fortsatt i sammenkoblingsmodus eller sammenkoblede enheter som ikke er innenfor rekkevidde. For å fikse dette, må du utføre flere feilsøkingstrinn.

Sony SRS-XG300 er en av de nyeste kompakte, bærbare Bluetooth-høyttalermodellene designet for å levere kraftig og klar lyd. Høyttaleren har en lang batterilevetid på opptil 25 timer, slik at du kan nyte din favorittmusikk eller podcaster i timevis. Sony SRS-XG300 støtter Bluetooth 5.2 for stabile trådløse tilkoblinger, noe som gjør den til et godt valg for alle som vil ha flott lyd i en kompakt formfaktor.

Tekniske spesifikasjoner:

  • HØYTTALERTYPE: Basshøyttaler (L / R) / Diskanthøyttaler (V / H)
  • HØYTTALERSSTØRRELSE: Diskanthøyttalerenhet: Ca. ⌀20 mm, basshøyttalerenhet: ca. 61 mm x 68 mm
  • DIGITAL LYD FORBEDRINGSMOTOR: Ja
  • CUSTOM EQ: Bass/Mid/Diskant
  • HÅNDFRI FUNKSJON: Ja
  • KOMMUNIKASJONSSYSTEM: Versjon 5.2
  • STØTTE KODEKER: SBC, AAC, LDAC
  • HØYTTALER TILLEGG FUNKSJON: Party Connect, Stereo Pair
  • FREKVENS SENDINGSOMRÅDE: 20 Hz–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
  • FREKVENSOMRÅDE: 2,4 GHz-bånd
  • KOMPATIBELE PROFILER: A2DP, AVRCP, HFP, SSP
  • INNGANGS- OG UTGANGslu*tTER: Stereo Mini Jack (IN), USB C, USB A (kun for DC OUT)
  • BATTERILEVE: Ca. 25 H
  • VANNBESKYTTELSE: IP67
  • STRØMFORBRUK: Ca. 17 W

Hvorfor kobler ikke min Sony SRS XG300-høyttaler til Bluetooth?

Et av problemene du kan oppleve med Sony SRS XG300 Bluetooth-høyttalere er når det ikke ser ut til å pares med andre Bluetooth-enheter. Den kan nekte å koble til en annen Bluetooth-enhet som smarttelefonen din (sammenkoblingsproblemer) eller Sony SRS XG300-høyttaleren fortsetter å koble fra.

Her er hva du kan gjøre for åfiks dette Sony SRS XG300 Bluetooth-tilkoblingsproblemet.

Løsning 1: Start Sony SRS XG300 Bluetooth-høyttaleren på nytt

En av grunnene til at din Sony SRS XG300-høyttaler ikke kan koble til en annen Bluetooth-enhet er på grunn av en programvarefeil. For åfikse dette bør du starte Sony på nytthøyttaler i for å oppdatere programvaren.

Starter Sony SRS XG300 høyttaler på nytt

  • Trykk og hold inne strømknappen til LED-lyset på høyttaleren slås av
  • Vent i minst ett minutt.
  • Trykk og hold inne strømknappen til LED-lyset tennes og begynner å blinke for å indikere at høyttaleren er slått på.

Du må også starte Bluetooth-enheten som Sony Bluetooth-høyttaleren kobler til på nytt. Når Bluetooth-enheten har startet på nytt, prøv å sjekke om begge enhetene kan sammenkobles.

Løsning 2: Sørg for at Sony SRS XG300 er i sammenkoblingsmodus

Hvis dette er første gang du skal bruke Sony Bluetooth-høyttaleren med en annen Bluetooth-enhet, må du først pare begge enhetene.

For å sette Sony SRS XG300-høyttaleren i paringsmodus

Slå på høyttaleren: Trykk på strømknappen for å slå på høyttaleren.

Gå inn i paringsmodus: Hold nede "Bluetooth"-knappen på høyttaleren til indikatorlampen blinker raskt, noe som indikerer at høyttaleren er i paringsmodus.

Start sammenkobling fra enheten din: Gå til Bluetooth-innstillingene på enheten din og søk etter tilgjengelige Bluetooth-enheter. Velg "SRS-XG300" fra listen over tilgjengelige enheter, og start sammenkoblingsprosessen.

Bekreft sammenkobling: Hvis du blir bedt om det, bekrefter du sammenkoblingen på både enheten og høyttaleren.

Løsning 3: Lad din Sony SRS XG300-høyttaler

En av grunnene til at høyttaleren din har problemer med Bluetooth-tilkobling er på grunn av et helt utladet batteri. Du bør sørge for at batterilevetiden til din Sony SRS XG300 er tilstrekkelig.

For å lade din Sony SRS XG300 høyttaler

Koble ladekabelen til høyttaleren: Finn USB-C-ladeporten på høyttaleren og koble ladekabelen til den.

Koble til AC-adapteren: Koble AC-adapteren til en strømkilde, for eksempel en stikkontakt.

Lad høyttaleren: Ladetiden for Sony SRS XG300-høyttaleren vil avhenge av batterinivået, men vanligvis tar det rundt 10 minutter å få 70 minutter med musikkavspillingstid.

Løsning 4: Tilbakestill Sony SRS XG300-høyttaleren til fabrikk

Noen ganger er dette Bluetooth-paringsproblemet med en annen Bluetooth-enhet forårsaket av at programvaren til høyttaleren fryser. En tilbakestilling av fabrikken bør gjøres i dette tilfellet som vil slette dataene på denne Bluetooth-høyttaleren og bringe den tilbake til standardinnstillingene. Vær oppmerksom på at høyttaleren ikke kan initialiseres mens strømmen er av.

For å utføre en fabrikktilbakestilling på din Sony SRS XG300-høyttaler

Mens høyttaleren er slått på, trykk og hold nede (spill)/(ringe)-knappen og MEGA BASS-knappen til høyttaleren slås av (5 sekunder eller mer).

Høyttaleren initialiseres. Innstillinger som volum osv. gjenopprettes til standardinnstillingene, og all sammenkoblingsinformasjon slettes.

Løsning 5: Ta med Sony SRS XG300-høyttaleren til et servicesenter

Det er tilfeller når den bærbare høyttaleren vil oppleve tilkoblingsproblemer på grunn av maskinvareproblemer. Dette kan skyldes et defekt kretskort. Hvis dette er tilfelle, må du ha høyttaleren fikset på et servicesenter.

ofte stilte spørsmål

  1. Kan jeg bruke Sony SRS XG300-høyttaleren med en ikke-Bluetooth-enhet?

    Nei, Sony SRS XG300-høyttaleren er en kun Bluetooth-høyttaler og har ikke en 3,5 mm ekstra inngang.

  2. Kan jeg koble to Sony SRS XG300-høyttalere sammen for stereolyd?

    Ja, du kan bruke Party Connect-funksjonen. Sony Party Connect er en funksjon som lar flere Sony Bluetooth-høyttalere kobles sammen for en lytteopplevelse i flere rom. Slik bruker du det:.
    Sørg for at alle høyttalerne er oppdaterte: Oppdater alle Sony Bluetooth-høyttalerne du vil bruke med Party Connect til den nyeste fastvareversjonen.
    Sett høyttalerne i sammenkoblingsmodus: Trykk og hold inne "Bluetooth"-knappen på hver høyttaler til indikatorlampen begynner å blinke raskt. Dette vil sette høyttaleren i paringsmodus.
    Koble til høyttalerne: På mobilenheten din, gå til Bluetooth-innstillingene og søk etter tilgjengelige Bluetooth-enheter. Velg alle Sony-høyttalerne du vil koble til, og start sammenkoblingsprosessen.
    Bruk Sony Music Center-appen: Når høyttalerne er paret med enheten din, kan du bruke Sony Music Center-appen til å kontrollere partyconnect-funksjonen. Du kan justere volumet, hoppe over spor og til og med velge forskjellig musikk for hver høyttaler.
    Sony Music Center-appen er tilgjengelig for både Android- og iOS-enheter. Noen modeller av Sony Bluetooth-høyttalere kan også ha en dedikert Party Connect-knapp, som kan brukes til å starte partyconnect-funksjonen uten appen.

  3. Hva er batterilevetiden til Sony SRS XG300?

    Høyttaleren kan vare i 25 timer når den er fulladet.

  4. Hvordan lader jeg en Android-enhet eller andre enheter med Sony SRS XB300-høyttaleren?

    Du vil kunne lade en USB-enhet, for eksempel en smarttelefon eller iPhone, ved å koble den til høyttalerens USB-port. Dette kan gjøres selv om høyttaleren ikke er koblet til en stikkontakt, da batteriet kan levere strøm til en USB-enhet.

  5. Hvordan oppretter jeg en Bluetooth-tilkobling med Sony SRS X300?

    Slå på høyttaleren.
    Trykk på (BLUETOOTH)-knappen. Du hører et pip fra høyttaleren og (BLUETOOTH)-indikatoren begynner å dobbeltblinke (paringsmodus).
    Velg "SRS-XG300" på Bluetooth-enheten du kobler til. Hvis et passord kreves på skjermen til BLUETOOTH-enheten, skriv inn "0000".

Slik fikser du Sony SRS XG300 Bluetooth som ikke kobles til (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated:

Views: 6172

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.